Okategoriserade

En boost för Hundäventyret.

I helgen ska jag åka ner till Johanna i Skåne och hälsa på. Det blir dock ingen vandring denna gång utan det blir en helg med utbildning och fotografering. Vi ska BOOSTA vår business Här kan ni läsa mera. Vi vill ju så klart lära oss mera om hur vi kan bli bättre på att marknadsföra oss och göra oss mera synliga även om det inte handlar om att vi säljer något. Men vi vill ju locka flera läsare och vi vill ju se till att de som redan följer oss tycker det är intressant och fortsätter att följa oss.

Johanna är ju den konstnärliga i vår duo och är otroligt kreativ och har ett öga för det visuella. Vilket är en väldig tur för mig då jag inte alls har de egenskaperna. I samband med att vi vann en fotograferingen på Facebook Stories and tales photography så började vi planera för denna helg som är nu i helgen. Då kom frågan om vad vi har för färger på Hundäventyret. ??!!?? Vad snackar de om tänkte jag?? Men fick snabbt lära mig att vi hade färger som är återkommande för oss och som vi har med oftare än andra.

Vi bestämde även att 2 färger vi kanske gillar mer än andra är ju lila och rosa och dessa ska vi använda som accentfärger inte bara på fotograferingen utan mer generellt. Jag har ju självklart bidragit till att hitta saker som vi villhöver och känner att jag verkligen har bidragit på bästa sätt.

Helgen närmar sig med stormsteg och det ska bli så roligt så. Pepp är bara förnamnet. Jag har inte börjat packa ännu får då får ju hundarna spatt om jag börjar ta fram vandringssakerna så jag får nöja mig med packlista än så länge. Men i morgon åker sakerna fram och på fredag morgon åker jag och hundarna mot skåneland.

Redo för helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s